Tirsdagsmad (aften)  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Mandag, onsdag, fredag (middag)  
   
2.10 onsdag Fisk a en art
4.10 fredag Chili con carne med flutes
7.10 mandag Medister med kartofler og sovs
9.10 onsdag  
11.10 fredag Tunsalat med grønt, frisk flutes
14.10 mandag  
16.10 onsdag  
18.10 fredag Fisk med rodfrugter og sovs
21.10 mandag Brunkål med skinke
23.10 onsdag Oksesteg med det hele
25.10 fredag Koldt bord
28.10 mandag  
30.10 onsdag Bankekød med mos
   
Torsdagsmad (aften)  
   
5. nov Biksemad med spejlæg
12. nov Mortensaften med andesteg
19. nov Chili con carne
26. nov Hjemmelavet oksekødssuppe med flutes
3. dec Flæskesteg
10. dec And med det hele og banko
17. dec  
24. dec  
31. dec  
7. jan Gule ærter
14. jan Deller med blomkål
21. jan Kyllingefilet med rodfrugter
28. jan Boller i karry
4. feb Hjemmelavet hønsekødssuppe
11. feb Hamburgerryg med spinat
18. feb Hakkebøf med bløde løg
25. feb Stegt flæsk med persillesovs
   
Lørdagsmad (middag)    
     
5.10 Psykiatritipmøde ... ingen mad  
12.10    
19.10    
26.10