Tirsdagsmad (aften) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mandag, onsdag, fredag (middag) |
|
|
|
2.10 onsdag |
Fisk a en art |
4.10 fredag |
Chili con carne med flutes |
7.10 mandag |
Medister med kartofler og sovs |
9.10 onsdag |
|
11.10 fredag |
Tunsalat med grønt, frisk flutes |
14.10 mandag |
|
16.10 onsdag |
|
18.10 fredag |
Fisk med rodfrugter og sovs |
21.10 mandag |
Brunkål med skinke |
23.10 onsdag |
Oksesteg med det hele |
25.10 fredag |
Koldt bord |
28.10 mandag |
|
30.10 onsdag |
Bankekød med mos |
|
|
Torsdagsmad (aften) |
|
|
|
5. nov |
Biksemad med spejlæg |
12. nov |
Mortensaften med andesteg |
19. nov |
Chili con carne |
26. nov |
Hjemmelavet oksekødssuppe med flutes |
3. dec |
Flæskesteg |
10. dec |
And med det hele og banko |
17. dec |
|
24. dec |
|
31. dec |
|
7. jan |
Gule ærter |
14. jan |
Deller med blomkål |
21. jan |
Kyllingefilet med rodfrugter |
28. jan |
Boller i karry |
4. feb |
Hjemmelavet hønsekødssuppe |
11. feb |
Hamburgerryg med spinat |
18. feb |
Hakkebøf med bløde løg |
25. feb |
Stegt flæsk med persillesovs |
|
|
Lørdagsmad (middag) |
|
|
|
|
|
5.10 |
Psykiatritipmøde ... ingen mad |
|
12.10 |
|
|
19.10 |
|
|
26.10 |
|
|
|
|
|